Eggs

Eggs Design er et helt unikt designbyrå som huser et av de største kompetansemiljøene innenfor flere typer design. De er blant de mest spennende aktørene i Norge og resten av Norden.

Dette er et byrå som alltid er klare for å samarbeide om store prosjekter. De satser alltid på videreutvikling og innovasjon.

En tydelig tilnærming

Eggs har en tydelig tilnærming til de oppdragene de påtar seg for sine kunder. De er opptatt av å skape verdier ved å bruke design på riktig måte. Byrået samarbeider tett med kundene om å utvikle nye løsninger som finner balansen mellom forskjellige hensyn. Eggs Design er et firma som ikke er redd for noen utfordringer innenfor design.

Stort firma

Eggs Design er et stort firma som har virksomhet i flere forskjellige land. Bedriften har kontorer i Stavanger, Oslo, Trondheim og Curitiba i Brasil. Hele 70 personer har sitt daglige virke i dette designbyrået. Disse menneskene har sitt opphav i 15 forskjellige land. Eggs Design er stolte av å ha et så sammensatt og spennende miljø på arbeidsplassen. Dette er med på å styrke bedriften i konkurransen med andre aktører. Mengden av forskjellige perspektiver gjør at det er lett å komme opp med nye tanker.

Innovativ kraft

Eggs Design er kjent for å jobbe for innovasjon i alle situasjoner. Dette er selve kjernen av det virksomheten baserer seg på. Innovative løsninger er med på å videreutvikle bedriften slik at den hele tiden tar nye steg. Kundene opplever at de ofte får helt nye løsninger som har store positive ringvirkninger. Eggs er et designbyrå som setter det innovative i sentrum av egne oppdrag.

Teknologi

Teknologi er viktig for å få mest mulig ut av design. Eggs Design benytter ny teknologi for å forbedre digitale løsninger. Det skjer en enorm utvikling innenfor tilgjengelig teknologis som kan anvendes i designprosessen. Derfor er det viktig at bransjen sørger for å holde seg oppdatert på hvilke muligheter man kan benytte seg av. Da vil man stå bedre rustet til å hjelpe kunder med deres utfordringer. Eggs har tatt ledelsen på dette området, og viser vei for andre bedrifter i samme bransje.

En god partner

Eggs Design er en bedrift med et godt rykte i mange spennende miljøer. Dette gjør firmaet til en svært attraktiv samarbeidspartner. Det er derfor gledelig at de har tatt seg tid til å være med på 100serie. Vi er klar over at de har en hektisk hverdag, og setter utrolig stor pris på det de gjør for prosjektet. Eggs Design har gjort sitt ytterste for at 100serie skal bli så bra som mulig.

Eggs Design en av de viktigste designbedriftene i Skandinavia. De har mange dedikerte ansatte som lever for å skape gode resultater for kundene. Eggs er opptatt av å tilføre verdi ved hjelp av innovasjon. Dette designbyrået er flinke på å benytte seg av ny teknologi i designprosessen. Dette har vi sett tydelige beviser på ved arbeidet med 100serie. De har delt av sin kompetanse, og vist at de er utrolig gode på flere typer design. Dette er en bedrift som fortjener mye honnør for det fantastiske arbeidet de gjør for mange aktører.

Privacy Policy