Gridy

Gridy er et lite designbyrå som har gjort seg bemerket for godt arbeid innenfor flere disipliner. Det var derfor svært gledelig at de valgte å bli med i 100serie.

Gridy er kanskje ikke den største aktøren på markedet, men de har likevel imponerende stor spennvidde i det de driver med. Dette er et firma som det er verdt å se opp for i fremtiden.

Lovende talenter

Gridy er en bedrift der to designere har gått sammen om å bygge opp en felles merkevare. Disse menneskene er talentfulle og er i stand til å konkurrere på et høyt nivå. Det er slike talenter vi gjerne ønsket å løfte frem med 100serie. Derfor ble de spurt om å delta i dette designprosjektet. Heldigvis viste det seg at denne bedriften ønsket å være med. Fra første stund har de vist engasjement for 100serie, og hele prosessen som har vært nødvendig for å realisere prosjektet.

Ulike typer design

Denne bedriften har i hovedsak spesialisert seg på produkt- og møbeldesign. De ønsker å skape noe som har en typisk nordisk følelse over seg. Samtidig vil de lage enkle og funksjonelle produkter som gjerne viser et snev av humor. For Gridy er det viktig å utvikle ting som er særegne og viser ekte personlighet. Disse tankene har resultert i flere spennende produkter som har fanget oppmerksomheten til et større publikum innad i bransjen. Det er imponerende at to personer kan få til så mye uten å være en del av et større miljø.

Tilpasser seg kunden

Gridy setter kunden først i alle situasjoner. Derfor setter de seg nøye inn i de utfordringene som vedkommende har. Samtidig kartlegger de forventningene og kravene til hver kunde. Samarbeid er en viktig del av suksessoppskriften, og grunnen til at de har mange fornøyde kunder. En liten bedrift kan kanskje ha en fordel på dette området. Det er tross alt enklere å forholde seg til et lite team, enn en stor bedrift med mange ukjente ansatte.

Viser vei for andre

Det Gridy gjør kan bidra til å inspirere andre designere som ønsker å starte for seg selv. Det kan være vanskelig å være ny i en så konkurranseutsatt bransje. Da er det godt å ha noen man kan se opp til. Gridy viser at det er mulig å lykkes uten å være en stor bedrift. Dette gir håp til andre som sitter med en drøm i magen. Eksempelet deres viser at en original filosofi og dedikasjon er nok til å oppnå ting innenfor design. Derfor passer de også veldig godt inn i 100serie. Dette designprosjektet handler tross alt om å vise frem hva som finnes innenfor norsk design.

Det blir spennende å følge Gridy i tiden som kommer. Forhåpentligvis kan de få enda mer oppmerksomhet som et resultat av sin deltagelse i 100serie. Denne lille bedriften skaper resultater som fortjener å bli sett av flere. Gridy er et av de beste eksemplene på hvor store muligheter det er innenfor norsk design.

 

Privacy Policy