Permafrost

Permafrost er en spennende bedrift som jobber med industriell design. Byrået er et friskt pust innenfor designmiljøet i Norge.

Permafrost har en klar designfilosofi som ligger til grunn for alt de gjør. Dette er et suksesskriterium som ikke kan kan undervurderes.

Enkelt og brukervennlig

Dette unge designbyrået har en klar filosofi om å utvikle enkle og brukervennlige produkter med en akkurat passelig mengde særegenhet. Dette er enkle retningslinjer som kan anvendes uavhengig av hva man skaper. Permafrost har vært trofaste til egne prinsipper helt fra starten. Dette har vært med på å tydeliggjøre hva bedriften står for. De har et enkelt konsept som det er vanskelig å mislike.

Egen kolleksjon

Permafrost ønsker å gi alle muligheten til å oppleve noe som er skapt av dem. Derfor har de laget en egen kolleksjon med produkter basert på sin egen designfilosofi. Disse vakre kreasjonene kan kjøpes i nettbutikken til firmaet. De selges også gjennom utvalgte forhandlere som er håndplukket av Permafrost. Disse finner man både i Norge, og i andre deler av verden. Med enkle produkter viser de frem hvor enkelt og vakkert det kan gjøres. Det er nok mange som vil bli svært fornøyde etter å ha gått til innkjøp av disse produktene.

Tidligere studenter

Permafrost ble en realitet etter at fire tidligere studenter fra Arkitektur- og Designhøgskolen i Oslo gikk sammen. De fire industrielle designerne startet det som senere skulle vise seg å bli en suksessbedrift. Sammen har de videreutviklet sine ideer på en så god måte at det har tiltrukket seg mye oppmerksomhet. Permafrost er helt klart en fremtidsrettet bedrift med et solid fundament.

Varierte prosjekter

Permafrost tar på seg mange spennende prosjekter fra kunder i ulike bransjer. De er unge designere som ikke er redde for en skikkelig utfordring. Dette kommer tydelig frem når man ser på hvilke produkter de har vært med på å utvikle. Permafrost er tydelige på hva de kan bidra med, og setter sitt preg på de prosjektene de er med på.

Viktig bidragsyter

Permafrost har vært svært velvillige overfor 100serie. Det er derfor bare å takke for at de har valgt å prioritere vårt prosjekt. Dette er travle mennesker som likevel er villige til å være med på dette prosjektet. Dette viser gode holdninger, og en positiv innstilling som mange kan lære mye av. Vi er også veldig fornøyde med resultatene av Permafrost sitt arbeid i forbindelse med 100serie. Det er ingen tvil om at de har gjort en veldig god jobb gjennom hele prosessen.

Permafrost er en ung og lovende designbedrift som bygger sitt arbeid på en enkel filosofi. De har allerede vist at de kan skape produkter som holder svært høy standard. Dette demonstrerer at industriell design kan være unik selv om man velger enkle og brukervennlige løsninger. Permafrost har også laget sin egen kolleksjon som alle kan ha glede av. De har bidratt med mye engasjement og positivitet til 100serie. Vi håper at vi får høre mye mer om denne bedriften i fremtiden!

Privacy Policy